Vezetőknek

Cégünk egyik legfontosabb profilja az olyan sikeres vezetők támogatása mint TE.

Ismerős?

Hogyan segíthetek nekik?

Biztos elég jó vagyok a pozícióra?

Valamit rosszul csinálok?

Hogyan változtassak ezen?

Nem ismerem kellőképpen a csapatomat?

Ezekkel a kérdésekkel sokan szembesülnek a minennapi munkájuk során, és nekünk mindegyikre, sőt sok más lehetséges problémára is létezik megoldásunk.

Miben tudunk mi segíteni?

A mérésre épülő kiválasztást, fejlesztést, tehetségmenedzsmentet támogató eszközrendszerünk és módszertanunk objektivizálja és láthatóvá teszi a szervezeti és egyéni sikertényezőket, majd hozzáhasonlitja az egyéni tehetséget. Így az állapotfelmérést követően válaszokat tudunk adni a kiválasztás, fejlesztés, teljesítmény és -tehetségmenedzsment során felmerülő kérdésekre az egyéni és szervezeti hatékonyság támogatásával.

Stratégiai partnerként a sikeresség növelését támogatjuk az üzleti és személyes kiválóságban egyaránt. Tevékenységeink kulcsa a méréseken alapuló eredményesség. Projektjeink során a felmérések alkalmazásainak szakértelmét és a szervezetpszichológia gyakorlatát ötvözzük a cél-stratégia-eredmény hármasával; a szervezeti, csapat és egyéni sikerkritériumok ismeretét és tudatos kezelését hangsúlyozva.

Egyéni talent-térkép, a szervezeti és magán célok ismeretében, személyreszabott eszköztárral segítjük a vezetőket és döntéshozókat egyéni és szervezeti céljaik elérésében. A munkahelyen kívül felmerülő célok és work-life balance kialakítása és megvalósítása is fontos részeit képezik ennek a szolgáltatási folyamatnak.

Ha egy szervezet és vezetője segít a csapat tagjainak, hogy javítsák teljesítményüket és életminőségüket, akkor az pozitív változást eredményez a szervezet szempontjából is. A felmérés felfedezi a csapat hatékony és eredménytelen szokásait, és lehetőséget ad az újragondolásra és a coachingra. Csapattámogatás során az online felmérésekre alapozva, stratégiák kidolgozásán keresztül hoz megoldásokat az üzleti és egyéni kihivások tudatos kezelésére. Ehhez a résztvevőknek saját tehetségük, csapatuk illetve szervezetük lehetőségeit és korlátait, mozgatórugóit szükséges felismerni, tudatositani és mozgósitani.

A mérés-alapú fejlesztések főként a jól meghatározott stratégiai siker-faktorok azonosítása és az erőforrások optimalizálása révén növelik a hatékonyságot és a befektetések megtérülését. Az erősségek, értékek, belső erőforrások, és fejlesztendő területek több-szintű felderítése, és a szervezet-specifikus módszertan kidolgozása.

A sikeres szervezetek látják, hogy mennyire fontos vásárlóik és az alkalmazottaik szükségleteinek kielégítése. A szervezeti felmérések diagnosztikai eszközök, melyek segítenek meghatározni a szervezet fejlődésének szükséges irányát, a szükséges vezetői/HR beavatkozások területeit, a még magasabb alkalmazotti és vásárlói elégedettség és elköteleződés érdekében. Célja a fluktuáció csökkentése és a megtartás erősítése.

Csupán néhány szolgáltatás a megannyi megoldási módszerünk közül.

Kérdésed van?

Írj nekünk vagy akár kérj visszahívást

Ajánlások, referenciák

Kapcsolódó blogcikkek