Rólunk

A Peerformance és ami mögötte van

Hiszünk abban, hogy a boldogság és a siker szorosan összekapcsolódnak. Mi a Peerformance-nél azon dolgozunk, hogy segítsünk neked mindkét állapotba eljutni,a tehetségedet megtalálni, és megmutatni a világnak. Ezáltal egy sikeres, boldog és kiegyensúlyozott életet kialakítani.

Úgy gondoljuk az üzletviteli tanácsadás és üzleti szaktanácsadás a mai világban két elengedhetetlen eszköz a vezetők és döntéshozók kezében. A Mi célunk, hogy az eszköz mellé szaktudásunkat, módszertanunkat, és tapasztalatunkat adjuk, és növeljük a siker és elégedettség és elkötelezettség faktorát.

Az alapító, Varga Gabriella szervezetpszichológus, Business & People Strategist, és regionális személyiségteszt disztribútor. Szakértelme, karizmatikus mégis eltökélt és segítő gondolkodásmódja által számtalan szolgáltatást és sokoldalú megoldásokat kínál kreatív módszereivel fűszerezve.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött számtalan üzleti területen dolgozott különböző méretű csapatokkal, vezetőkkel, osztályokkal, megannyi szervezeti és ipar ágazatban.
Céges tanácsadás, szervezeti struktúra átalakítás, hatékonyság növelés, fluktuáció csökkentés, kiválasztás, vezetői támogatás, konfliktus és stressz kezelés, tehetség támogatás – csupán pár példa a szakmai sikerei közül.

Varga Gabriella

Chief Executive Officer
Business & People Strategist
gabriella.varga@peerformance.eu

Varnyu Eszter

Customer Success Representative
customer@peerformance.eu

Uhrin Dávid

Marketing & Talent Portfolio Manager
hq@peerformance.eu

Lakatos Kristóf

Professional Research Specialist
info@peerformance.eu

Szakács Zsombor

Article-Based Communicator
info@peerformance.eu

Kapcsolódó blogcikkek