Gyerekeknek

Cégünk egyik legfontosabb profilja az olyan pályaválasztás előtt álló fiatalok támogatása mint TE.

Ismerős?

Ha ezen kérdések bármelyike megfogalmazódott benned, ebben a nehéz, stresszes és fontos időszakban a középiskola, az érettségi vagy a pályaválasztás kapuja előtt, jó helyen jársz.

Legfőbb célunk, hogy ebben a hosszú és rögös döntési folyamatban segísünk neked, és megkönnyítsük a választásod, valamint az odáig vezető út megtalálását.

Mindezt kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező kollégáink, e-learning, és online felmérések segítségével.

Miben tudunk mi segíteni?

Online felmérésre épülő módszertanunkat az adott életkori és élethelyzeti feltételekhez alakítjuk, hogy a pályaválasztási folyamat során lépésről lépésre tudjuk segíteni ügyfeleinket. Legyen szó középiskola választásról, továbbtanulási célok kitűzéséről, fakultáció és szakirányú specializációs döntésről, vagy a felnőtt kor kapujában állók támogatásáról.

Úgy gondoljuk, hogy az önismeret fejlesztése jelenti a kulcsot a sikeres felnőttkorhoz. Ügyfeleinket támogatjuk tehetségük megtalálásában, mindezt online felmérésekre alapozva. Felépítjük a személyes talent-térképüket és közösen keresünk válaszokat a felmerülő kérdésekre. Számunkra a tudatosság és az én-tudat kialakítása és későbbi sikeres alkalmazása a legfontosabb így minden ügyfelünkkel ezeket a célokat tűzzük ki.

A folyamat során online felmérésekkel feltérképezzük az ügyfelet és tehetségét, amivel célunk az erősségek tudatosságának növelése, illetve az értékek, belső erőforrások, szabad kapacitások és fejlesztendő területek több-szintű felderítése. Közösen kialakítjuk a célokat, az odáig vezető legoptimálisabb utat, majd a tervezési időszak után egy megvalósítási stratégiát állítunk össze.

Az önelfogadás mint fogalom sok fiatal életében okoz nehézséget, mi azon dolgozunk, hogy a személyes értékek kibontakoztatása és ne a külvilág impulzusainak hatása legyen a mérvadó ha ügyfelünk önmagát értékeli. A sikeres és boldog mindennapok alapja ha magunkból és a képességeinkből a lehető legtöbbet hozzuk ki. A fejlesztési folyamatunkat online felmérésekkel alapozzuk , és erre építve haladunk a közös célunk felé.

A hatékonyság és sikeresség két relatív fogalom melyek nagyon sokban befolyásolják egy ember életét. Célunk, hogy minden ügyfelünk megtalálja a saját útját, és mindkét ágon a maximálisan teljesítsen. A folyamatot online felmérésekre alapozzuk, miközben rövid és hosszútávú célokat tűzünk ki egyaránt. Ezen célok eléréséhez dolgozunk ki megvalósítási tervet.

Csupán néhány szolgáltatás a megannyi megoldási módszerünk közül.

Szeretnél többet tudni?

Látogass el a Peerformance Talent oldalunkra.

Ajánlások, referenciák

Kapcsolódó blogcikkek